Sanas Sportvoeding partner van Triathlon Didam

mei 28, 2018 7:30 pm Gepubliceerd door

Als sporter bereik je meer met goede sportvoeding

Een sporter wil altijd het beste uit zichzelf halen, zichzelf uitdagen en verder ontwikkelen. Goede sportvoeding is een belangrijke pijler die vaak onderschat of vergeten wordt. “Omdat we tijdens de Triathlon in Didam op 7 juli graag zowel persoonlijke als parcoursrecords zien sneuvelen, zijn wij op zoek gegaan naar een partner die de deelnemers dat extra duwtje in de rug kan geven. Die partner hebben wij nu gevonden in Sanas sportvoeding,” legt voorzitter Auke Rensen uit.

Alle sporters kunnen tijdens het evenement kennismaken met de Sanas isontone dorstlesser Isomix. Hiermee wordt het verlies van vocht en mineralen door het zweten perfect aangevuld. Sporters zullen wellicht wel even moeten wennen aan de smaak, aangezien er geen voedingszuren, overdadige aroma’s, kunstmatige zoetstoffen of felle kleurstoffen aan het product toegevoegd zijn. “Een veelgehoorde klacht van triatleten is dat voeding maag- en darmproblemen veroorzaakt tijdens de wedstrijd. Met de Sanas producten heb je hier geen last van. Het smaakt zacht en licht zout en daardoor kun je blijven drinken. Het fijnste is dat het niet zo zoet en plakkerig is” vertelt Auke uit eigen ervaring.

Sanas sportvoeding en supplement is ontwikkeld door ervaren wetenschappers en het wordt gebruikt door vele internationale sportprofessionals in kracht en duursport, waaronder World Pro Cycling Team Lotto Soudal, WaowDeals van Marianne Vos en het Team4Talent triathlonteam.